Zwevende Maan Lamp

Zwevende maan lamp.

Voortaan ook binnen altijd van de maan genieten. Met deze zwevende maanlamp re-creëer je de mysterieuze sfeer van de volle maan in je slaap- of woonkamer. We hadden al de 3D geprinte maan lamp op een standaard. Deze zwevende variant is natuurlijk nóg bijzonderder.

De lamp is, net als zijn liggende broertje, ook 3D geprint en heeft dus exact de contouren en het reliëf van de echte maan. Dit zie je pas echt duidelijk wanneer hij aanstaat. Deze maanlamp heeft een doorsnede van 13 cm. Terwijl hij zweeft boven zijn houten platform draait hij zachtjes rond. Dit zorgt voor mooie licht/schaduw effecten. De LED lamp heeft twee licht kleuren: wit en warm wit.

Natuurlijk erg leuk voor iedereen die van de ruimte/sterren houdt, maar ook perfect als originele sfeerverlichting. Hij zal, ondanks zijn kleine formaat, zeker de aandacht trekken.

Meer zwevende maan lampen


Maanlamp 3D magnetisch Zwevend LED

Maanlamp 3D magnetisch Zwevend LED

Deze zwevende Maanlamp LED verlichting is perfect voor sfeerverlichting. De 3D magnetisch zwevende en roterende maanlamp zorgt voor een bijzondere verlichting. Leuk voor in de Woonkamer of op het nachtkastje. Merknaam: Fudream Modelnummer: FU-ML12 Lichtbron: LED Gebruik: Decoratie Stroomopwekking: SENSOR Krachtbron: Accu Certificaatstandaard: ce Kleur: Geel Materiaal: Plastic Grootte: 15cm Functie:Nacht Lamp 1 x USB-oplaadkabel, 1 x houten zetting, 1 x gebruikers handleiding Bekijk op bol.com


Zwevende maanlamp ø13CM
Zwevende maan lamp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 9 =