Zelfrijdende Koffer met Afstandsbediening en Alarm

Airwheel SR5 zelfrijdende koffer met ingebouwd alarm en powerbank.

Ben je veel op reis maar heb je er een hekel aan om altijd weer die koffer te moeten zeulen? Dan is deze Airwheel SR5 wellicht iets voor jou! Deze slimme, zelfrijdende koffer volgt je automatisch zodat jij niet meer hoeft te sjouwen en je handen vrij houdt voor andere dingen.

De Airwheel SR5 gebruik ingebouwde sensoren en UWB (indoor positioning) technologie om zijn weg te vinden en feilloos alle obstakels die hij tegenkomt te ontwijken. Zo navigeert hij moeiteloos door drukke vliegvelden en steden. Met 40W vermogen en dubbele wielaandrijving kan de Hub-Wheel motor van de SR5 ook de meeste hellingen prima aan.

Slimme Polsband

Bij de SR5 wordt ook een polsband geleverd. Deze gebruikt de zelfrijdende koffer om te weten wie hij moet volgen. Raakt de koffer meer dan een paar meter bij de polsband vandaan dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht doordat de polsband gaat trillen.

Geschikt als handbagage

De afmetingen van de SR5 Smart Luggage (inclusief wielhoogte) zijn 210 x 550 x 381 mm. Hij weegt ongeveer 6 kg en heeft een inhoud van zo’n 30 liter. Zijn afmetingen maken hem geschikt als handbagage terwijl zijn grote inhoud genoeg ruimte biedt voor een week aan kleding.

Op afstand bedienbaar

Met behulp van Bluetooth kun je de SR5 Smart Luggage eenvoudig via de bijbehorende app met je smartphone bedienen. Via de app kun je ook altijd zien waar de koffer zich bevindt, mocht je hem kwijt zijn. Naast al zijn zelfrijdende technologie en andere handige snufjes heeft de SR5 ook een uitschuifbaar aluminium handvat zodat je hem ook gewoon op de ouderwetse manier kunt slepen.

Ingebouwd alarmsysteem

Het ingebouwde alarmsysteem laat je automatisch weten wanneer de koffer verder dan een bepaalde afstand bij je vandaan is. De koffer is uitgerust met een TSA-wachtwoordslot zodat niemand zomaar bij je spullen kan. De Airwheel SR5 is gemaakt van PC-ABS plastic, wat zeer sterkt en flexibel is. Dit maakt hem bijzonder robuust en moeilijk om in te breken.

Powerbank

De verwijderbare lithium-ion batterij kan ook gebruikt worden als powerbank om je mobiele telefoon, i-Pad en andere elektronica mee op te opladen. Hij voldoet ook aan de veiligheidseisen van luchtvaartmaatschappijen.

Zijn slimme technologie en handige features maken de De Airwheel SR5 zelfrijdende koffer het ideale reismaatje voor mensen die veel op pad zijn. Wil je, naast je koffer sjouwen, ook zelf niet hoeven lopen? Dan heeft Airwheel ook een rijdende koffer die jou én je bagage vervoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + acht =