Zelfreinigende Waterfles met UV-C

LARQ zelfreinigende waterfles met UC-C LED technologie.

De LARQ is een fles die water zuivert en zichzelf reinigt zodat jij kunt genieten van fris, gezond en geurvrij water. Dit doet hij met behulp van UV-C LED technologie (zoals ook gebruikt wordt door de Cleansebot) die ervoor zorgt dat de bacteriën die geuren en virussen veroorzaken geëlimineerd worden.

Het gebruik van de LARG zelfreinigende waterfles is eenvoudig. Druk simpelweg op de knop die zich aan de bovenkant van de dop bevindt en de UV-C LED lamp aan de binnenkant van de dop zuivert binnen 60 seconden je water. Daarna geeft de fles je water om de 2 uur een nieuwe reinigingsbeurt zodat het ook zuiver blijft.

De LARQ is voorzien van een USB heroplaadbare Li-polymer batterij. Deze geeft je tot een maand lang zelf reiniging op één volle lading. Daarna laad je hem eenvoudig opnieuw op via de bijgeleverde waterbestendige IPX7 gekwalificeerde MicroUSB-kabel.

De LARG zelfreinigende waterfles is enkelwandig en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. hij kan dus prima tegen een stootje. Hij heeft een siliconen huls die hem beschermt tegen deuken en krassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + acht =