Zee Wezens – Siliconen Fondant Vormpjes

Zee wezens fondant vormpjes op taarten, koekjes en ijsjes.

Met deze “Zee Wezens” fondant vormpjes maak je de mooiste taarten, prachtig versierd met schelpen, zeemeerminnen, zeesterren, zeepaardjes en nog veel meer. Steel de show en tover een lach op het gezicht van de gelukkige ontvanger van jouw betoverende creaties. Ook super leuk om samen met je kids de meest spectaculaire cupcakes of koekjes te bakken.

De Zee Wezens fondant vormpjes zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen. Ze zijn flexibel, zeer duurzaam en veilig voor gebruik in de oven, magnetron, vriezer en koelkast. Naast fondant kun je ze ook gebruiken voor allerlei andere dingen zoals het maken van prachtige chocolade vormpjes of ijsblokjes. De mallen zijn na gebruik weer eenvoudig schoon te maken en kunnen gewoon in de vaatwasser.

Deze set fondant vormpjes bestaat uit 7 siliconen mallen waaronder diverse schelpjes, een zeemeermin staart, zeepaardjes, zeesterren, zeewier en een tropische vis. Door ze allemaal te combineren creëer je sprookjesachtige taarten met zeemeerminnen en spectaculaire onderwaterwerelden. Ook erg mooi te combineren met fondant uitsteekvormpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 14 =