Worst Guillotine – Snijplank

Deze worst guillotine is een super leuke manier om of feestjes je worst en andere lekkere hapjes te presenteren. Snijdt naast worst ook harde kaassoorten en groente.

Of je nu een feestje geeft of een gezellig avondje op de bank hangt, een lekker hapje past er altijd wel bij. Deze worst guillotine met snijplank is de leukste manier om de worst, toastjes en andere lekkere hapjes te presenteren.

Met zijn dubbelzijdig geslepen roestvrij stalen mes snijdt deze worst guillotine naast worst ook makkelijk door groente en harde kaassoorten. Om te voorkomen dat je in plaats van de worst je vingers ‘onthoofd’ of dat kinderen zichzelf eraan bezeren is de Sausage Guillotine voorzien van een veiligheidspin.

Handige keuken gadget diet het altijd goed doet op feestjes.

Meer hapjessnijders – worst guillotines


Hapjessnijder - Worstsnijder - Worst Guillotine - Borrelhapjes snijder

Hapjessnijder – Worstsnijder – Worst Guillotine – Borrelhapjes snijder

Deze Hapjessnijder is een leuk en stijlvol hulpje voor bij de borrel. Met zijn vlijmscherpe roestvrij stalen mes snijdt hij niet alleen worsten in plakjes, maar ook verschillende soorten kaas en groenten! Kortom het perfecte cadeau voor de bourgondier. De worst guillotine is een leuke eye-catcher op tafel en hij maakt het tafelen extra gezellig! Hij is voor veel verschillende borrelhapjes geschikt. Bekijk op bol.com


Maison Bleu worstsnijder

Maison Bleu worstsnijder

De Maison Bleu worst guillotine is een originele, decoratieve en vooral praktische snijder die met name geschikt is voor harde worsten. Je kunt er echter ook diverse soorten groenten en harde kaas mee snijden. De worstsnijder is gemaakt van goede kwaliteit hout en voorzien van een RVS mes. Hij heeft ook een eenvoudige beveiliging om te voorkomen dat je per ongeluk in de verkeerde dingen gaat snijden. Leuk om tijdens een feestje op tafel te zetten en geschikt voor iedere gelegenheid. Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + vijf =