Wijnvat Whiskey Karaf met 4 Glazen en 8 Whiskey Stones

Wijnvat whiskey karaf met glazen en whiskey stenen.

Geniet je ’s avonds wel eens van een lekker glaasje whiskey? Met deze limited edition wijnvat whiskey karaf maak je van dat moment echt iets bijzonders. Ook op borrel- of pokeravonden met je vrienden is deze karaf een fantastische manier om de whiskey in te schenken.

Het unieke ontwerp van deze karaf is werkelijk een lust voor het oog. Hij bestaat ui een glazen wijnvat, compleet met tapkraantje, dat ligt op een mooie houten standaard. Via de stolp aan de bovenkant kun je het vat vullen met je favoriete whiskey. Ook de binnenkant van de karaf is zeer bijzonder. Er zit namelijk een uit glas geblazen zeilschip in.

Natuurlijk sluiten de stolp en het kraantje volledig luchtdicht af zodat de kwaliteit van je whiskey gewaarborgd blijft. De karaf heeft een inhoud van 1 liter.

Je krijgt bij deze karaf ook 4 handgeblazen whiskey glazen en 8 whiskey stenen (inclusief een handig tangetje). Om het feest compleet te maken zit er ook nog een glazen kroonasbak bij. Zo ben je helemaal klaar voor de volgende avond gezellig borrelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =