Wijnvat Minibar met LED Verlichting

Wijnvat minibar met ingebouwde LED verlichting.

Met deze ‘Wijnvat minibar’ presenteer je jouw drankvoorraad op een originele manier en haal je een mooie eye-catcher in huis. Hij is gemaakt van massief elzenhout en biedt ruimte aan zo’n 35-38 flessen drank. De twee LED lampen aan de binnenkant zorgen voor een sfeervolle verlichting en een nóg mooiere presentatie je drankflessen.

Deze minibar in de vorm van een wijnvat is 81 cm hoog. De binnenkant is in het midden voorzien van een plank zodat je twee lagen beschikbaar hebt voor je drankvoorraad. De bovenkant van het wijnvat kan gebruikt worden als tafeltje… of om meer drankflessen op te zetten natuurlijk. De opstaande rand voorkomt dat spullen eraf kunnen schuiven.

De schakelaar voor de verlichting zit bovenaan de voorkant van het vat zodat je de lampen makkelijk aan of uit kunt zetten. De verlichting is draadloos en werkt op 8 AAA-batterijen. Je kunt de wijnvat minibar dus eenvoudig overal neerzetten zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn.

De wijnvat minibar zorgt voor een landelijk accent in huis. Met zijn stoere uitstraling is hij ook uitermate geschikt voor in de mancave. Naast drankflessen kun je hem natuurlijk ook prima gebruiken om allerlei andere dingen op een leuke en originele manier in te presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + zes =