Wijnfles Puzzel

Houten wijnfles puzzel. De puzzel moet eerst opgelost worden voordat de wijn gedronken kan worden.

Op een leuke en originele manier iemand een fles wijn cadeau doen? Met deze wijnfles puzzel laat je iemand werken voor zijn cadeautje.

Een flesje wijn valt meestal wel goed in de smaak. Maar, laten we eerlijk wezen… het is niet het meest originele cadeautje. Zet je de fles echter in deze houten puzzel dan wordt dat een heel ander verhaal. De ontvanger van de fles moet dan eerst de puzzel oplossen voordat hij de wijn kan openen.

Naast wijnflessen passen er ook diverse andere soorten flessen in deze puzzel. Je kunt hem dus ook gebruiken voor mensen die geen wijn drinken.

Meer wijnfles puzzels


Philos flespuzzel Bottle Safe I - kado idee

Philos wijnfles puzzel Bottle Safe I – kado idee

Verwachten ze een lekker flesje wijn, krijgen ze dit! Deze grappige wijnfles puzzel staat garant voor verbaasde blikken bij de ontvanger. Deze zal eerst moeten proberen de fles uit de houten puzzel te krijgen voordat hij hem soldaat kan maken! Geschikt voor flessen tot ca. 9 cm doorsnede en 31cm hoogte. Dit is gegarandeerd een succesvol cadeau om iemand origineel mee te verrassen. Hij zal ook zeker voor vermaak zorgen op feestjes. Kijk hoe de fles van hand tot hand gaat en iedereen een poging doet om de puzzel op te lossen. De flespuzzel wordt geleverd exclusief wijnfles! Bekijk op bol.com


Philos flespuzzel Bottle Safe I - kado idee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =