Waterleiding Bureaulamp Mannetje

Dit grappige bureaulamp mannetje is gemaakt van waterleidingen en geeft een mooie industriële of steampunk touch. Perfect voor bars, restaurants en hotels... maar natuurlijk ook gaaf in je woonkamer.

Deze industriële bureaulamp in de vorm van een grappig mannetje met een lamp als hoofd is gemaakt van waterleidingen. Perfect geschikt voor industriële interieurs zoals bijvoorbeeld barrs, restaurants, hotels en winkels. Maar met zijn steampunk uitstraling is hij natuurlijk ook prima geschikt als fraaie eye-catcher in je woonkamer of op je studeerkamer.

Het Waterleiding Bureaulamp Mannetje is voorzien van een E27 fitting. Je kunt dus zelf bepalen welke lichtbron je erin wilt draaien. Wil je profiteren van de mogelijkheden en kleurencombinaties van moderne LED verlichting? Draai er dan bijvoorbeeld een HUE lamp in.

Wil je het mannetje juist een industriële, retro uitstraling geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een sfeervolle Filament kooldraadlamp die perfect het licht van een oude gloeilamp nabootst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =