Waterdichte picknickdeken – Ultralicht & Compact

Waterdichte picknickdeken die opvouwt tot een super compact pakketje.

Deze waterdichte en super compacte picknickdeken van Bramble is ideaal om mee te nemen als je tijdens een wandeling door het bos of over het strand een tussenstop wilt maken om te picknicken. Het is super licht (200 gram) en kan opgevouwen worden tot een pakketje van 9 x 2 x 11 cm zodat het in het bijbehorende draagtasje past.

Het picknickkleed van Bramble heeft een afmeting van 143 cm x 167 cm en biedt daarmee ruimte voor drie personen om comfortabel op te zitten. Het kleed is gemaakt van sterk, waterdicht materiaal zodat je het ook prima kunt gebruiken op vochtige ondergronden.

De hoeken van deze waterdichte picknickdeken zijn voorzien van zowel zakken als lussen. De zakken kun je vullen met zand zodat het kleed goed blijft liggen. Staat er meer wind dan kun je de lussen gebruiken om het picknickkleed met haringen vast te zetten.

Naast het picknicken is dit kleed ook handig om mee te nemen op vakantie of tijdens wandeltochten. Zo heb je altijd een droog plekje om te zitten. Vanwege zijn compacte formaat vindt je er makkelijk een plekje voor in je tas. Met behulp van de riem aan het draagtasje kun je het echter ook makkelijk aan je rugzak of je broekriem hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − een =