Vuurwerk LED Lampen – Sparkle Lights – 2 Stuks – 200 LED’s – Waterdicht

Vuurwerk LED lampen met 200 gekleurde LED's.

Een mooi lichtshow in je huis of tuin? Deze vuurwerk LED lampen maken er een feestje van. De 100 stelen van de lamp kunnen in iedere gewenste vorm gebogen worden en bevatten in totaal maar liefst 200 RGB LED lampjes die zorgen voor spectaculaire verlichtingseffecten.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je schakelen tussen 10 verlichtingsstanden en 8 knippermodi. Ook kun je een timer instellen waarbij de vuurwerklamp 6 uur brandt en dan 18 uur uit staat. Deze set bestaat uit 2 vuurwerk LED lampen.

De Vuurwerk LED lamp heet een IP67 klasse. Dit houdt in dat hij waterdicht is en dus zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De lampen worden gevoed via een batterijbox waar 4 AA-batterijen in moeten. Op de batterijbox zit ook een knop waarmee je de lampen aan of uit kunt zetten.

Met deze Vuurwerk LED lampen geniet jij dit jaar, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog van een mooie lichtshow in of om het huis. De lampen zijn ook heel erg leuk als versiering op feesten, bruiloften en in cafés of restaurants.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 5 =