Vulkaanvormig Luchtpomp Ornament Aquarium met LED

Vulkaan luchtpomp ornament voor aquarium met gekleurde LED verlichting.

Een luchtpomp is nu niet het meest visueel aantrekkelijke element in een aquarium. Met dit luchtpomp ornament in de vorm van een mini vulkaan bedek je de luchtpomp en maak je jouw aquarium in één klap een stuk sfeervoller. Zo zie je voortaan een grappig vulkaantje dat geen lava uitstoot maar belletjes.

Het vulkaan luchtpomp ornamentje nog sfeervoller te maken is het ook voorzien van RGB LED verlichting. Kies uit verschillende kleuren, zoals rood, oranje, blauw, groen of paars. Of laat het lampje zelf langzaam van kleur veranderen. De gekleurde stroom belletjes die uit het vulkaantje komt is een genot om naar te kijken. Het lampje heeft beschermingsklasse IP68 en is daarmee volkomen veilig voor gebruik in een aquarium.

Het vulkaantje is gemaakt van hars dat veilig en niet giftig is. Het is dus volkomen onschadelijk voor je vissen. Het is eenvoudig te installeren en je kunt de snoeren van de luchtpomp en het lampje netjes wegwerken in het vulkaantje zodat je aquarium er strak en opgeruimd uit blijft zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 3 =