Vrijstaande Kerstverlichting in de Vorm van een Kerstboom – Buiten

Vrijstaande kerstverlichting voor buiten in de vorm van een kerstboom.

Een met lampjes versierde boom in je tuin is natuurlijk super sfeervol tijdens de feestdagen. Maar wat als je geen boom hebt om lampjes in te hangen? Dan is er deze vrijstaande kerstverlichting van Lumineo. Deze bestaat uit 600 warm-witte LED lampjes in de vorm van een kerstboom.

Snel en makkelijk opgezet

De Lumineo kerstverlichting werkt heel eenvoudig. De boom bestaat uit drie delen. Het onderste heeft een grondpin die je eenvoudig in de tuin prikt. Vervolgens zet je de twee andere dele er bovenop en klap je de ’takken’ uit. Zet de boom daarna vast met de 6 bijgeleverde haringen, prik hem in het stopcontact en je bent klaar om te genieten van een stijlvolle en gezellig verlichte kerstboom in je tuin.

Timer functie

De Lunineo kerstboomverlichting is ook voorzien van een handige timer. Deze zorgt ervoor dat de verlichting op de door jou ingestelde tijd aanspringt en vervolgens 8 uur lang brandt.

Nooit meer ruzie met lichtsnoeren

Met deze vrijstaande, uitklapbare kerstboomverlichting hoef je ook nooit meer ruzie te hebben met lichtsnoeren die zichzelf in de knoop leggen terwijl je ze in de boom probeert te hangen (of eruit probeert te halen). Steek de paal in de grond, klap de verlichting uit en klaar is Kees. Is het tijd om de boom af te breken dan herhaal je het proces net zo makkelijk maar dan in omgekeerde volgorde. De boom is dan in een handomdraai weer compact opgeborgen, klaar voor volgend jaar.

3 Maten

De Lumineo vrijstaande kerstboomverlichting is verkrijgbaar in drie maten: 300 cm (600 LED lampjes), 200 cm (420 LED lampjes) en 180 cm (330 LED lampjes).

Meer vrijstaande kerstboomverlichting voor buiten

Star Trading Verlichte buiten kerstboom

Star Trading Verlichte buiten kerstboom “Spiky” – 235cm

Geen boom in je tuin om lampjes in te hangen tijdens de feestdagen? Deze vrijstaande LED kerstverlichting op paal van Star Tradking is super sfeervol in je tuin en ziet er in het donker uit als een verlichte boom. Deze vrijstaande kerstboom is verlicht met 420 LED lampjes in de kleur warm-wit. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in je tuin tijdens de donkere dagen. De boom is 235 cm hoog en 100 cm breed. Hij heeft een kabel van 5 meter. Een echte eyecatcher in uw tuin.. Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 1 =