Volledig draadloze Wifi Camera

Handige draadloze wifi camera met IR en bewegingsdetectie

Met deze super handige, volledig draadloze wifi camera hoef je je nooit meer druk te maken over vervelende stroom- of netwerkkabels. Je kunt hem overal neerzetten (of ophangen met zijn handige magneet) en op eider gewenst moment net zo makkelijk weer verplaatsen.

Via de app kun je op iedere gewenst moment zien wat de camera ziet. Hij stuurt alle beelden direct door naar je smartphone. Je bent dus bent niet gebonden aan een betaalde cloud service zoals bij veel andere camera’s het geval is.

Met zijn infrarood filter, breedbeeld lens en bewegingsdetectie is er niets dat deze indoor wifi camera ontgaat. Treedt de bewegingsdetectie in werking dan krijg je, naast een alarm notificatie, direct de video opnames toegestuurd naar je smartphone. Goede manier om je huis te beveiligen en de boel ook op afstand in de gaten te houden.

Met behulp van de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je met deze camera ook tweezijdig communiceren. Handig is je even iets wilt zeggen tegen de oppas van je kinderen of degene die op je huis past terwijl je weg bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =