Voetmassage Slippers

Voetmassage slippers met noppen die reflexologie acupressuurpunten stimuleren.

Verwen je voeten na een hectische dag met een weldadige massage met deze voetmassage slippers. Ze zijn voorzien van speciale noppen die reflexologie acupressuurpunten in je voeten stimuleren. Dit zou diverse gezondheidsvoordelen hebben, zoals onder meer het bevorderen de bloedsomloop, verlagen van bloeddruk, het afvoeren van gifstoffen, ontspanning, een betere nachtrust en het bestrijden van restless leg syndrome. Ook helpen ze verschillende soorten voetpijn en spanning zoals bijvoorbeeld artritis, neuropathie en plantaire fasciitis verlichten.

De voetmassage slippers zijn gemaakt van PU en EVA materiaal. Dit maakt ze duurzaam en comfortabel. Hoewel, de druk van de noppen zal in het begin wel even wennen zijn. Begin met 10-15 minuten per dag en bouw het langzaam op. Veel mensen geven aan dat ze al positieve effecten op hun gezondheid ervaren nadat ze de slippers een aantal dagen slechts 10-15 minuten per dag gedragen hebben.

Als je er eenmaal aan gewend bent zijn de voetmassage slippers een goede manier om voetpijn te verminderen en te ontspannen en ontstressen. Na een drukke dag zul je er naar uitkijken om ze weer aan te mogen doen. De voetmassage slippers zijn ook prima te combineren met andere ontspannende hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een bubbelbadmat of spijkermat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 11 =