Vintage Industriële Glazen Salontafel Met Opbergruimte

Vintage industriële salontafel met robuust ijzeren frame, glazen tafelblad en handige houten opbergplank met lades.

Vintage/retro is weer helemaal terug van weggeweest en de industriële stijl wordt steeds populairder. Deze stevige salontafel met glazen tafelblad past perfect in zowel een industriële als een vintage/retro interieur. De combinatie van het robuuste ijzeren frame, het elegante glazen tafelblad en de vintage plank in houtlook geven deze salontafel een unieke look!

Het tafelblad is van gehard glas en is 106 cm X 60 cm. Hiermee heb je ruimschoots voldoende ruimte om je koffiekopjes, boeken, laptop of gsm kwijt te kunnen. Onder het tafelblad zitten bovendien een mooie houten legplank en 2 handige geïntegreerde schuiflades voor nog meer opbergruimte.

Het robuuste metalen frame en de MDF panelen zorgen voor een perfecte stabiliteit en geven deze tafel die mooie retro/industriële uitstraling. Dankzij het voorgemonteerde tafelblad is montage super eenvoudig. Je hoeft alleen het onderste blad en de poten te monteren… een klusje dat binnen een paar minuten gepiept is.

Als je dus op zoek bent naar een salontafel die perfect past in je retro of industriële interieur en daarnaast erg handig in gebruik is en zeeën van opbergruimte biedt, dan is deze tafel zeker een goede fit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf + 19 =