Verwarmde Zolen met Afstandsbediening

Verwarmde inlegzooltjes met afstandsbediening

Met deze BERTSCHAT® PRO verwarmde zolen heb je nooit meer last van koude voeten! Met keuze uit verschillende warmtestanden en een maximum temperatuur van 68 graden zorgen deze zooltjes, hoe koud het ook is, ervoor dat jouw voeten altijd aangenaam warm zijn. Daarnaast zorgen ze dankzij hun speciale design ook voor optimaal loopcomfort.

Temperatuur regelen met afstandsbediening

De temperatuur van de BERTSCHAT® PRO verwarmde zolen is eenvoudig in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt ze dus gewoon aan/uitzetten zonder dat je daar eerst je schoenen voor uit hoeft te trekken. Je kunt kiezen uit drie verschillende warmtestanden. Zo heb je altijd heerlijk warme voeten.

Het grootste verwarmingsgebied van de BERTSCHAT® PRO zolen zit bij de tenen. Deze worden immers het eerste koud. Door je tenen te verwarmen straalt de warmte door naar je hele voet zodat deze aangenaam warm wordt.

Ergonomische ontwerp

De BERTSCHAT® PRO verwarmde zolen zijn ontworpen door specialisten en voettherapeuten. Hun speciale design biedt optimale steun en demping. Dit zorgt voor optimaal comfort tijdens het wandelen, rennen of sporten. Met hun unisex ontwerp zijn de zooltjes geschikt voor zowel mannen- als vrouwenschoenen.

Geschikt voor alle soorten schoenen

De BERTSCHAT® zolen passen in elk type schoen, van wandelschoenen en wielrenschoenen tot paardrijlaarzen en skischoenen. Of je dus aan het wandelen bent of op de pieste staat… met deze zooltjes heb je voortaan altijd lekker warme voetjes.

Heel lang warm

Hoewel je het van buitenaf niet zou zeggen (ze zijn niet dikker dan normale inlegzooltjes) zijn de BERTSCHAT® zolen voorzien van krachtige 2.200 mAh – 3.7 Volt accu’s. Deze kunnen je voeten tot wel 14 uur lang onafgebroken verwarmen! Ideaal als je de hele dag in de kou moet zijn. Je laadt de zooltjes eenvoudig op met de bijgeleverde USB-kabel.

Als je vaak kampt met voeten die maar niet warm willen worden dan zijn de BERTSCHAT® PRO verwarmde zolen echt een uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 16 =