Verwarmd Croissant Nekkussen

Verwarmd nekkussen dat eruit ziet als een grote croissant.

Dit vrolijke croissant nekkussen is niet alleen een super leuke eye-catcher in je interieur maar helpt je na een drukke dag ook heerlijk tot rust komen.

De croissant wordt geleverd met een eco-warmtezak die er op zijn beurt uitziet als een reep chocolade. De warmtezak is gevuld met kersenpitten en kan opgewarmd worden in de magnetron. Vervolgens kan hij in het croissant kussen gestopt worden, waar hij zijn warmte heel lang vast blijft houden en je nek heerlijk helpt ontspannen.

Kersenpittenkussen dat eruit ziet als een reep chocolade.

Het kussen kan je ook helpen afkoelen op hete dagen. Leg dan de kersenpittenzak eerst een half uurtje in de vriezer voordat je hem in het kussen doet. Het zal dan lange tijd heerlijk koel blijven.

Het croissant kussen is gemaakt van polyester. Het heeft een afmeting van ongeveer 42 x 42 x 13 cm. Met zijn realistische print lijkt het, zeker op een afstand, sprekend op een enorme croissant. Het zal dan ook zeker de aandacht trekken als je het op je bank of bed hebt liggen. Ook in de speel/kinderkamer zal het ongetwijfeld enthousiast ontvangen worden.

Het verwarmde croissant nekkussen is ideaal als je vaak last hebt van een stijve nek. Je kunt hem ook gebruiken als gewoon kussen of gewoon als vrolijke noot in je interieur. Hij is ook heel goed te combineren met het reuze baguette kussen als je gaat voor een Frans thema op je bank. Ook als je een leuk en origineel housewarming cadeautje zoekt is dit kussen zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − veertien =