Verrijdbare Volkswagen Koelbox

Verrijdbare Volkswagen busje koelbox.

Waar je ook van je biertje wilt genieten, met deze verrijdbare rode Volkswagen koelbox vervoer je voortaan je drankvoorraad in stijl. Deze koelbox op wielen is gebaseerd op één van de eerste ‘Samba’ modellen van Volkswagen. Op zijn rubberen wielen rijdt hij makkelijk over elk terrein achter je aan zodat je nooit meer met een zware koelbox hoeft te zeulen. Ideaal voor barbecues op het strand, picknicks of festivals.

De Volkswagen koelbox kan met gemak 24 blikken bier herbergen, en dan blijft er meer dan genoeg ruimte over voor een flinke lading ijs. Het grote klapdeksel geeft makkelijk toegang tot je koude drankjes en het stevige dekselslot zorgt ervoor dat je jouw biertjes ook over ruw terrein veilig kunt vervoeren. Het uittrekbare handvat zorgt ervoor dat je de VW koelbox makkelijk kunt vervoeren en zit niet in de weg als je op je eenmaal bestemming bent. Met behulp van de ingebouwde afvoer kun je het gesmolten ijs of gemorste drank makkelijk afvoeren. Zo houd je de koelbox eenvoudig schoon.

Wil je helemaal de show stelen op festivals? Combineer deze koelbox dan met de Volkswagen tent. Waar je ook komt, met deze Volkswagen koelbox zul je altijd een graag geziene gast zijn tijdens barbecues, picknicks of gewoon een gezellige middag in het park.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 − een =