Valiryo Lichaamsdroger – Hygiënisch Afdrogen Zonder Handdoek

Valiryo Full Body lichaamsdroger die je lichaam afdroogt zonder handdoek.

Heb je genoeg van de stapels gebruikte handdoeken in de badkamer en in de was? Met deze full body lichaamsdroger van Valiryo hoef je je daar nooit meer druk over te maken. Na het douchen blaast hij je met behulp van zijn krachtige warme luchtstroom binnen een paar minuten helemaal droog. Dat is niet alleen hygiënischer maar ook beter voor je huid dan het gebruik van een handdoek.

De Valiryo Body Dryer is uitgerust met maar liefst 27 luchtblazers. Dit zorgt voor een constante luchtstroom en temperatuur over je hele lichaam. Zijn slimme ontwerp zorgt ervoor dat zowel je lichaam als je haar goed droog worden geblazen. Je kunt kiezen uit 16 verschillende kracht- en warmtecombinaties. ‘S winters zet je hem lekker warm (tot 32 ºC boven de omgevingstemperatuur) en ’s zomers wat koeler zodat hij je lekker helpt afkoelen.

Voor optimaal gemak na het douchen of in bad gaan is de Valiryo Body Dryer ook uitgerust met een bewegingssensor waardoor hij automatisch aanspringt zodra je er onder gaat staan. De verschillende lucht en temperatuurstanden kunnen eenvoudig worden ingesteld via het ingebouwde controlepaneel.

De Valiryo Lichaamsdroger is volledig onderhoudsvrij. Er zijn geen filters om te vervangen en je hoeft hem niet van binnen schoon te maken. Een keer een doekje over de buitenkant en klaar is Kees. Vanzelfsprekend is hij ook volledig waterdicht (Beschermingsklasse: IP56).

Zeg gedag tegen muffe handdoeken en blaas jezelf voortaan eenvoudig en hygiënisch schoon met deze handige lichaamsdroger.

Meer full-body lichaamsdrogers


Lichaamsdroger met Ionen Huidverzorging

Lichaamsdroger met Ionen Huidverzorging

Een nadeel van de bovengenoemde Valiryo lichaamdsroger is dat je hem aan de muur van je badkamer moet monteren. Is dit voor jou geen optie (of heb je daar gewoon geen zin in) dan is deze Electric Body Dryer van WishY een goed alternatief. Je kunt hem gewoon neerzetten. Naast een full body blazer is deze lichaamsdroger ook uitgerust met een negatieve ionen-emitter voor optimale huidverzorging. Het handige ‘foot-touch’ panneel zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om de lichaamsdroger te bedienen. Erg fijn voor zwangere vrouwen en mensen die minder mobiel zijn. Bekijk op Amazon.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 10 =