USB Oplaadkabel Armband

USB oplaadkabel armband van Nexty.

We gaan tegenwoordig niet meer de deur uit zonder onze mobiel. Buitenshuis met een lege telefoon zitten, terwijl onze oplader nog thuis op de salontafel ligt, is dan ook een veelvoorkomend probleem. Met deze USB oplaadkabel armband van Nexty heb je voortaan altijd een oplader bij de hand of, liever gezegd, om je pols. Hij kan aangesloten worden op bijvoorbeeld een powerbank, laptop, tablet of andere apparaten met een USB ingang om zo je telefoon weer op te laden of voor het overdragen van bestanden zoals foto’s, video’s of documenten.

Omdat natuurlijk niet iedere telefoon dezelfde oplader gebruikt kun je kiezen uit varianten: compatibel met iPhone (Lightning), micro-USB voor Android en type-C voor Android van de nieuwste generatie. Daarmee ondersteunt deze oplaad-armband alle soorten telefoons.

Deze gadget is niet alleen erg handig. Zijn elegante ontwerp en het gevlochten zwarte leer maken hem ook een stijlvolle mode accessoire. Het handige magnetische sluitmechanisme zorgt ervoor dat de Oplaadkabel Armband goed om je pols blijft zitten maar ook eenvoudig los te koppelen is, klaar voor gebruik. Zijn strakke design en mooie verpakking maken hem ook zeer geschikt als origineel cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =