USB Discolampje

USB discolampje met gekleurde LED verlichting.

Feestje bouwen terwijl je zit te gamen of tijdens een livestream? Met dit USB discolampje maak je er een vrolijke boel van. Ook als je wat extra sfeer wilt tijdens het filmkijken op je laptop… of als je iemand tijdens een videocall op een leuke manier wilt feliciteren is dit een leuke toevoeging. Klaar voor de vrijdagmiddag borrel? Zet dit lampje aan en het weekend kan beginnen.

Plug dit discolampje in de USB-poort van je PC of laptop en hij verandert je bureau met zijn gekleurde LED verlichting in een miniatuur discovloer. Het lampje heeft een flexibele standaard zodat je het makkelijk kunt draaien en richten. Via een USB adapter kan het lampje ook aangesloten worden op netstroom zodat je het overal makkelijk kunt gebruiken.

Naast zijn feestelijke gekleurde verlichting kan dit USB discolampje overigens ook gewoon constante witte verlichting geven. Handig als je wat extra licht nodig hebt voor serieuzere zaken. Met zijn formaat van slechts 6,2 x 9 x 2,1 cm neem je dit lampje ook makkelijk mee. Zo kun je voortaan overal voor een feestelijke sfeer zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 18 =