Upright Go – Activity tracker

Upright Go - activity tracker voor een beter houding.

Breng je dagelijks veel tijd zittend door en loop je aan het eind van de dag vaak rond met verkrampte schouders, nek of rug? Dan is de kans groot dat je houding tijdens het zitten niet optimaal is. De Upright Go is een activity tracker die specifiek bedoeld is om je te helpen een beter houding aan te leren, zodat je minder last hebt van alle klachten die een kromme rug met zich meebrengt.

Om hem te gebruiken verbind je de Upright Go met de gratis bijbehorende app en plak je hem tussen je schouderbladen. Vervolgens programmeer je jouw ideale rechte houding in. De Go laat je daarna, door te trillen, iedere keer weten als je een slechte houding aanneemt zodat je deze makkelijk weer kunt corrigeren. Zo leer je jezelf eenvoudig aan om rechter te gaan zitten en staan, wat weer zorgt voor minder rug, nek en schouderklachten.

Volgens de ontwikkelaars van de Upright Go kan deze tracker er binnen twee of drie weken al voor zorgen dat je van jouw betere houding een nieuwe, vaste gewoonte hebt gemaakt.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =