Uno III Streetbike – De Eerste Transformer Motorfiets

uno-iii-streetbike-transformerende-elektrische-motorfiets

Een motorfiets die zich met een druk op de knop kan omtoveren tot een futuristisch, Segway-achtig voertuig? Nee, het is geen sciencefiction… het is de Uno III Streetbike! Deze waanzinnige elektrische motorfiets, ontwikkeld door BPG motors, is het nieuwste op het gebied van efficiënt en milieuvriendelijk vervoer.

Net als de Segway is de Uno III in ingeklapte stand zelf balancerend. Als de berijder zijn gewicht naar voren verplaatst voelt de motor dit aan en versnelt. Wordt het gewicht naar achteren verplaatst dan remt hij af. Het vette van de Uno 3 (naast zijn ontzettend gave design) is dat hij, zodra je harder gaat dan 25 km per uur, automatisch zijn voorwiel uitklapt en transformeert tot een echte motorfiets.

Op dit moment is de topsnelheid ongeveer 45 km per uur en kun je op een volle accu ongeveer 60 km rijden. Het voertuig is nog volop in ontwikkeling dus de prestaties zullen in de toekomst verder verbeteren. De accu laadt in 3-4 uur volledig op. Zijn CO2 uitstoot van 0,0 en zijn vermogen om tot een zeer compact voertuig te transformeren maken de Uno 3 een handig vervoermiddel in onze steeds drukker wordende steden.

Als je dus de blits wilt maken op straat, en het op een milieubewuste manier wilt doen… dan is deze Uno III streetbike wellicht iets voor jou.

De Uno III Streetbike - 's werelds eerste transformerende elektrische motorfiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =