Universele Dopsleutel

Universele dopsleutel

Deze handige universele dopsleutel past op alle moeren met een breedte tussen de 7-19 mm. Zo heb je voortaan aan één moersleutel genoeg en hou je plek over in je gereedschapskist.

De universele dopsleutel is aan de binnenkant voorzien van 54 geharde stalen veerpennen die los van elkaar kunnen schuiven. Deze vormen zich precies naar de contour van de moer en houden deze stevig en naadloos vast.

Omdat de dopsleutel bijna iedere vorm kan aannemen kun je hem ook gebruiken om andere dingen mee los of vast te draaien, zoals stalen haken en schroefogen. Met zijn standaard zeskantschachtbits kan de dopsleutel eenvoudig worden aangesloten op zowel handmatige sleutels als elektrische (schroef)boren.

Je krijgt er ook een hoekuitbreiding van 105 graden zodat je ook makkelijk onbereikbare of smalle ruimtes kunt bereiken.

Kortom, de Universele dopsleutel is een een handige gadget voor klussers die weinig ruimte over hebben in hun gereedschapskist. Ook ideaal als je tijdens een vakantie of fietstocht wat gereedschap bij je wilt hebben maar geen zin hebt om een hele dopsleutelset mee te sjouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 5 =