Twinkly Smart LED Kerstboomverlichting

Deze Twinkly kerstverlichting is zo cool. Eindeloos speelplezier en je weet zeker dat je kerstboom dit jaar de show steelt.

Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstboom dit jaar de show steelt? Met Twinkly Smart stap je in de toekomst van kerstverlichting. De Twinkly verlichting bestaat uit maar liefst 105 rgb LED lampjes. Hiermee heb je ruim 16 miljoen kleuren tot je beschikking. Maar daar stopt het niet…

Met de bijbehorende app kun je de Twinkly Smart verlichting volledig naar wens instellen. Je kunt kiezen uit een enorme hoeveelheid voorgeprogrammeerde effecten en animaties die je ook zelf kunt customizen. Daarnaast kun je ook je eigen lichteffecten creëren.

De app heeft ook een vette Computer Vision feature. Hiermee weet de app via de camera van je smartphone precies waar ieder lampje zich in jouw kerstboom bevindt. Dit stelt je in staat om met uiterste precisie de lampjes te bedienen en adembenemende effecten te creëren.

Je kunt de Twinkly verlichting ook instellen om te reageren op muziek. Daarnaast kun je meerdere groepen verlichting via wifi aan elkaar koppelen en tegelijk of apart bedienen via de app.

Kortom, deze kerstverlichting is een absolute must have voor iedere gadget freak of IOT enthousiasteling die dit jaar van kerstmis echt iets bijzonders wil maken. Een van de leukste kerst gadgets voor iedereen die traditionele kerstversiering wil combineren met moderne connected technologie.

Eindeloos plezier met deze Twinkly Smart LED kerstverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 1 =