Throw Throw Burrito – Kaarten en Gooien

Throw Throw Burrito - een combinatie van een kaartspel met trefbal.

Een kaartspel combineren met trefbal? Van de makers van het knotsgekke kaartspel Exploding Kittens is er nu ‘Throw Throw Burrito’, een spel waarbij je tussen het kaarten door ook speelgoedburrito’s naar andere spelers mag gooien als je drie dezelfde kaarten hebt. Dat maakt een avondje kaarten ineens een stuk spannender en actiever.

Zoals we ook al van hun andere spellen gewend zijn vind je ook in Throw Throw Burrito hilarische kaarten zoals: MeowCow, LoggerDogger, GothSloth en BarkyShark. Zoals gezegd is het doel om setjes van drie dezelfde kaarten te verzamelen. Hiermee verdien je punten Heb je echter een compleet setje ‘Burrito kaarten’ dan mag je een Burrito naar je medespelers gooien. Er zijn verschillende soorten Burrito kaarten: Burrito Brawl, Burrito Duel en Burrito War. Wordt je door een burrito geraakt dan verlies je punten.

Throw Throw Burrito is een waanzinnig leuk spel voor alle leeftijden. Het beste speel je het in een ruimte waar je voldoende bewegingsvrijheid hebt en waar geen dure of breekbare spullen staan zoals vazen, beeldjes of antiekstukken. Zeker een waardige toevoeging aan ons rijtje leukste kaartspellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + negentien =