Terrasverwarmer met Led Verlichting

Terrasverwarmers met gekleurde LED verlichting voor een houten huisje.

Ken je het? Je hebt de hele dag lekker in het zonnetje gezeten en je wilt daar ’s avonds op je terras van nagenieten. Maar het is eigenlijk net iets te fris. Deze terrasverwarmer zorgt niet alleen voor knusse warmte tijdens frisse avonden, maar ook voor een super gezellige sfeer.

De grote vlam heeft natuurlijk al een hypnotiserend mooi effect maar de ingebouwde gekleurde LED verlichting maakt deze ‘Terras Piramide’ van JustFire extra bijzonder… zelfs als de verwarming niet aanstaat! Dit, in combinatie met het unieke design en zijn hoogt van 2.27m maakt deze terrasverwarmer een waar pronkstuk op je terras.

De Terras Piramide verwarmer werkt op Propane, Butane of LPG gas. Hij is voorzien van valbescherming die ervoor zorgt dat hij automatisch uitgaat mocht hij ooit onverhoopt omvallen. De LED verlichting is geheel naar naar wens instelbaar op verschillende kleuren en combinaties. Je bepaalt dus zelf de sfeer die past bij het moment.

Met deze bijzondere terrasverwarmer kun je het hele jaar door lekker warm en op een sfeervolle manier genieten van je terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 7 =