Telescopisch Doucherek met 4 Lagen

Telescopisch doucherek met 4 planken waarmee je eenvoudig extra opbergruimte creëert in je badkamer zonder te boren.

Wil je wat meer opbergruimte in je badkamer maar heb je geen zin om gaten in je tegels te moeten boren om planken op te hangen? Dan is dit telescopische doucherek echt een uitkomst!

Doucherek zonder boren

Met behulp van zijn uitschuifbare stang klem je het doucherek eenvoudig tussen de badkamervloer en het plafond. De telescopische stang kan in hoogte worden aangepast van 85 cm tot maar liefst 305 cm. Zo past hij in vrijwel iedere badkamer.

Je kunt het telescopische doucherek ook tussen de rand van het bad en het plafond klemmen zodat je tijdens het in bad gaan makkelijk bij je badartikelen kunt. Door de sterke veerbuis aan de bovenkant en de twee staanders aan weerszijden van de buis staat het douchrek zeer stevig.

Eenvoudig extra opbergruimte in je badkamer

De vier verstelbare opberg-trays geven je een hoop extra ruimte om al je bad- en doucheattributen. Met hun driehoekige vorm zij de opbergplanken zo ontworpen dat je het doucherek makkelijk in de hoek van je badkamer of douchcabine kunt plaatsen. Zo maak je optimaal gebruik van de vaak beperkte ruimte in je badkamer.

De trays hebben een afmeting van 25 x 25 x 35 cm. Ieder tray heeft een laadvermogen van ongeveer 3 kg.

Eenvoudige montage

Met behulp van de duidelijke handleiding is het telescopische doucherek zeer makkelijk en snel in elkaar te zetten. Eenmaal gemonteerd staat het rek in een handomdraai op de gewenste plek in je badkamer. Een bijkomend voordeel is dat je het rek ook weer net zo makkelijk kunt verplaatsen zonder dat je weer opnieuw gaten moet boren.

Kortom, als je snel en makkelijk extra opbergruimte in je badkamer wilt creëren en geen zin hebt om met een boor aan de slag te moeten dan is dit telescopische doucherek voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + twintig =