Synergy 50S – Speakerlamp & Wijnkokeler

Synergy 50S Speakerlamp - sfeervolle verlichting, Bluetoothspeaker en wijnkoeler in één.

Met de draadloze Synergy 50S speakerlamp van Kooduu heb je alles bij de hand dat je nodig hebt voor een gezellige avond… sfeervolle verlichting, goed geluid en een lekker koel drankje. Zet hem op warme zomeravonden op het terras of neem hem mee naar de camping of het strand en creëer in een handomdraai een gezellige sfeer.

De Synergy 50S Nordic design speakerlamp is 50 cm hoog en is dankzij het handvat aan de bovenkant overal makkelijk mee naartoe te nemen. De ingebouwde warm-witte LED lamp zorgt voor een gezellige en knusse verlichting. De Bluetoothspeaker heeft een bereik van 30 meter en zorgt ervoor dat je overal kunt genieten van je favoriete muziek. Aan de bovenkant van de Synergy 50S zit een wijnkoeler. Deze kun je vullen met ijsblokjes om je witte wijn (of andere dranken) lekker koel te houden.

De Synergy speakerlamp heeft een ingebouwde batterij en is waterdicht. Een plotselinge regenbui deert hem dus niet en je kunt hem ook prima meenemen op de boot. De speakerlamp is oplaadbaar via een micro-USB kabel.

Het is ook mogelijk om 2 Snergy 50S lampen met elkaar te koppelen voor stereo geluid. Handig als je er echt een feestje van wilt maken. Op een volle batterij is de speakerlamp tot wel 10 uur lang te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + negen =