SUP Board Set met Zeil

SUP board set met zeil

Met deze complete SUP board set ben je helemaal klaar voor een heerlijk dagje op het water. Heb je even genoeg van dat gepeddel? Geen probleem. Je krijgt bij deze SUP board set namelijk ook een zeil. Zo kun je voortaan ook de wind het werk laten doen.

SUP (stand-up paddle) boards zijn tegenwoordig helemaal in. Met goede reden. Ze zijn een leuke en actieve manier om je over het water te verplaatsen. Het kost even wat oefening om staand te peddelen maar dat is het zeker waard. Je kunt natuurlijk ook gewoon zittend peddelen.

Met een windSUP (SUP board met zeil) kun je, naast peddelen, ook gebruik maken van windkracht om je voort te bewegen. Hiermee voeg je een hele nieuwe dimensie toe aan je SUP ervaring. Omdat een SUP board lekker stabiel op het water ligt is een windSUP ook zeer geschikt voor beginnende winsurfers.

Hoewel een SUP board met zeil het wat snelheid betreft niet zal winnen van een normale surfplank kunnen ook ervaren windsurfers een hoop lol hebben met een windSUP. Op dagen met een beetje wind zal je met het zeil ook een stuk sneller zijn dan met de peddel. Een ander voordeel van een SUP board boven een harde surfplank is dat hij opblaasbaar is en dus veel minder ruimte inneemt. Je hebt ook geen dakdrager nodig om hem te vervoeren.

Deze XQ Max SUP Board heeft opgeblazen een afmeting van 305 x 76 x 15 cm (l, b, h). De EVA anti-slip bekleding zorgt voor optimale grip en comfort tijdens het suppen. Het board heeft een maximale belastbaarheid van 150 kg. De aluminium peddel is in lengte verstelbaar van 170 cm tot 210 cm.

Naast het board en het zeil krijg je bij deze set ook een:

  • Handpomp met een geïntegreerde PSI-meter
  • Surf-leash (enkelkoord)
  • Afneembare vin
  • Reparatiekit
  • Handige rugtas om je SUP board in op te bergen

Kortom, met deze XQ Max SUP Board set heb je alles wat je nodig hebt voor een lekker dagje op het water… zij het peddelend of zeilend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − vijf =