Sterlicht Projector met Bluetooth Speaker

Sterren Projector met ingebouwde Bluetooth speaker.

Genieten van een spectaculaire lichtshow en tegelijkertijd luisteren naar je favoriete muziek? Dat kan met deze Sterlicht Projector met ingebouwde Bluetooth speaker. Zo zorg je met één druk op de knop voor een feestelijke, of juist hele ontspannen sfeer.

De roterende LED lamp projecteert een prachtige gekleurde sterrenhemel op de muren en het plafond van je kamer. Hierbij kun je kiezen uit 10 verschillend verlichtingsmodi (rood, groen, blauw, wit en combinaties van deze kleuren). Je kunt ook de rotatiesnelheid eenvoudig aanpassen. Zet hem sneller tijdens feestjes of langzamer als je lekker wilt ontspannen. Daarnaast heeft de lamp ook een ‘Ademhalingslicht’ functie. Deze maakt het licht langzaam helderder en dan weer donkerder.

Ingebouwde Bluetooth speaker

Via de ingebouwde Bluetooth speaker van deze Sterlicht Projector kun je eenvoudig verbinding maken met je telefoon en je favoriete playlist afspelen. Hij kan echter ook muziek van externe geheugenopslag afspelen, zoals via een USB stick of kaartlezer.

Slimme timer

De lamp heeft ook een timer functie. Hiermee schakelt hij zichzelf na 1 of 2 uur vanzelf uit. Handig als je tijdens het in slaap vallen graag naar muziek luistert en van de ontspannende verlichting (zeker het ademhalingslicht werkt hierbij goed) wilt genieten.

Afstandsbediening

Je krijgt bij de Sterlicht Projector ook een handige afstandsbediening waarmee je alle functies (lichtmodus, muziek wisselen, volume en helderheid) van de lamp gewoon vanaf de bank (of in bed) kunt bedienen.

Super leuke lamp voor jong en oud die zowel gebruikt kan worden als een gangmaker op feestjes als een ontspannend nachtlampje voor kinderen die moeilijk in slaap komen of bang zijn in het donker. Ook leuk te combineren met (of als alternatief voor) lichtgevende sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + drie =