Statafel met Koeler

Statafel met handige koeler en glashouders.

Met deze statafel – met ingebouwde koeler – heb je nooit meer de discussie over wie het volgende rondje drankjes gaat halen. Je kunt namelijk een flinke voorraad drank kwijt in de koelbak onder het tafelblad. Deze statafel is dan ook de ideale toevoeging aan iedere barbecue of tuinfeest.

Vul de koeler met ijsblokjes en leg er vervolgens je flessen wijn, bier of andere drank in. Zo kun je zelfs op de warmste zomerdagen genieten van een heerlijk koel drankje zonder dat je op en neer naar de koelkast hoeft te lopen.

De tafel is ook voorzien van 6 glashouders waar je wijnglazen in kunt hangen. Zo hoef je ook voor schone glazen voortaan niet meer op en neer te lopen. Hang er ook een flessenopener aan zodat je van alle gemakken voorzien bent. De statafel is ook in hoogte verstelbaar. Je zet hem dus eenvoudig op de juiste ‘hang hoogte’.

Feest voorbij? Voer dan het inmiddels gesmolten ijs af via het tapkraantje in de koeler. Gebruik dit bijvoorbeeld om een gieter te vullen zodat je ook je dorstige plantjes van drinken kunt voorzien.

Je hoeft natuurlijk geen ijs in de koeler te doen. Je kunt hem ook perfect gebruiken als opslagbak voor je voorraad snacks zoals chips, pinda’s of borrelnootjes. Of laat je creativiteit de vrije loop en pimp de bartafel door er een mooie plantje in te zetten.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − een =