Spiraalvormige LED Vloerlamp – Rezat

Spiraalvormige LED vloerlamp - Rezat.

Op zoek naar een unieke vloerlamp die een zeer bijzondere verlichtingseffect creëert. Dan is deze spiraalvormige LED vloerlamp misschien iets voor jou. De buitenkant van de lamp is matzwart maar de binnenkant heeft een warm gouden kleur. De warm-witte LED lamp schijnt van onderaf door de spiraal omhoog. Dit zorgt voor een prachtige licht/schaduwwerking. Het resultaat is een bijzonder sfeervolle verlichting.

De Rezat vloerlamp is 152 cm hoog. Dit, in combinatie met zijn unieke design, maakt deze lamp een opvallend element in je interieur. Aan- en uitzetten doe je via de vloerschakelaar aan het snoer. Zijn energieklasse van A+++ maakt deze lamp zeer zuinig. Het enige jammere is dat de lamp niet dimbaar is. Dat had bij een lamp uit deze prijsklasse wel gemogen. Het stroomverbruik van de Rezat vloerlamp is 30 Watt. De lichtstroom is 2400 Lumen en de lichtkleur 3000 Kelvin (warm-wit).

Met zijn strakke design past deze lamp erg mooi in een modern interieur. Ook in een industriële setting zou hij het waarschijnlijk goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − dertien =