Spikeball Set met LED Verlichting

Spikeball set met LED verlichting

Spikeball – ook wel roundnet genoemd – is de leukste sportieve rage van dit moment. Het spel helpt je op een speelse manier aan een betere conditie, snellere reflexen, betere hand-oog coördinatie en een slanker lichaam.

Deze Spikeball set bevat alles wat je nodig hebt om te spelen: een roundnet, drie ballen, een pomp en een opbergtas. Je krijgt er ook een LED strip bij die om het net past zodat je het spel zelfs in het donker kunt spelen.

De meest gangbare manier om Spikball te spelen is in teamverband (2 vs 2). Spelers bewegen zich rondom het net en ieder team mag de bal 3 keer aanraken voordat deze via het net gekaatst moet worden en het andere team aan zet is. Je kunt het echter ook met z’n tweeën (door de bal via het roundnet over te spelen) of zelfs in je eentje spelen (door het roundnet schuin tegen een muur te zetten en de bal te serveren en weer op te vangen).

Vanwege de compacte draagtas en een totaal gewicht van slechts 2,5 kg kun je deze Spikeball set makkelijk meenemen, zoals het strand, de camping of het park. Zo kan je overal genieten van deze leuke en sportieve activiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 6 =