Speelhuisje – Van Hut Naar Her

Speelhuisje Van Hut Naar Her

Hutten bouwen… kinderen vinden het prachtig. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen maar stimuleert ook de fantasie en de creativiteit van je kind.

Dit speelhuisje van ‘VanHutNaarHer’ bezorgt kinderen eindeloos speel- en bouwplezier. Met de flexibele zijkanten en dakdelen en unieke tentstokken bouwen ze in een mum van tijd een schattig winkeltje, een knus huisje, een avontuurlijke basis of een comfortabel leesplekje.

Alle onderdelen van het speelhuisje zijn gemaakt van Triple A Wall karton. Dit is zo stevig als hout maar zo licht als karton. Zo kunnen ook kleine kinderen makkelijk naar hartenlust bouwen en creëren. Alle onderdelen zijn zorgvuldig afgewerkte met ronde vormen om de veiligheid tijdens het spelen te kunnen garanderen. De hut is uitvoerig door kinderen zelf getest.

Zijn je kinderen uitgespeeld dan is het speelhuisje ook weer in een mum van tijd opgeruimd. De losse onderdelen nemen niet veel ruimte in en kunnen makkelijk onder het bed worden geschoven of tegen de muur worden gezet. De hut is CO2-neutraal geproduceerd en recyclebaar.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + zeven =