Solar Tafellamp met Vlameffect set van 2

Solar tuinlamp die met zijn realistische vlameffect een super gezellige sfeer in je tuin creëert.

Met deze mooie solar tafellampen creëer je na zonsondergang een super gezellige sfeer in je tuin… en dat op een duurzame en energiezuinige manier. Met hun realistische vlameffect lijkt het net alsof de lampen echte kaarsen bevatten. Omdat één lamp voor de meeste tuinen of terrassen niet echt zoden aan de dijk zet bevat deze set twee solar lampen.

Neerzetten of eenvoudig ophangen

Je kunt deze solar lampen als tafellamp gebruiken als je ’s zomers gezellig op het terras zit. Met behulp van de bijbehorende ophangring kun je ze echter ook op strategische plekken in je tuin ophangen om meer sfeer te creëren. De ringen zijn voorzien van knijpers waar de lampen super eenvoudig aan takken kunnen worden opgehangen.

Tot acht uur brandtijd

De solar tuinlampen kunnen, eenmaal opgeladen, tot wel acht uur lang onafgebroken branden. Hang ze op een plek waar ze overdag voldoende zonlicht krijgen en ze zullen je een groot deel van de nacht van gezellige verlichting voorzien. De lampen zijn water- en weerbestendig zodat je ze overal in je tuin op kunt hangen of neerzetten.

Sprint vanzelf aan

De solar tuinlampen springen vanzelf aan zodra het begint te schemeren. Nadat je ze een mooi plekje hebt gegeven heb je er dus geen omkijken meer naar en geniet je iedere avond automatisch van mooie verlichting in je tui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 17 =