Solar Powerbank met Elektrische Aansteker en Zaklamp

Solar powerbank met ingebouwde elektrische aansteker en zaklamp die een stukje hout laat smeulen.

Deze solar powerbank met ingebouwde firestarter voorziet je altijd en overal van twee primaire levensbehoeften, vuur… en een opgeladen smartphone. Met 20.000 mAh kan deze powerbank je telefoon maar liefst acht keer volledig opladen. Naast opladen via het stopcontact kun je de powerbank ook bijladen via de zon.

Naast het opladen van je telefoon, tablet of andere apparaten beschikt deze handige survival gadget ook over een ingebouwde elektrische aansteker. Hiermee kun je, ook in de rimboe, altijd een vuurtje maken. Werkt een stuk fijner dan twee stokjes tegen elkaar aanwrijven.

Last but not least is deze solar powerbank ook uitgerust met een handige zaklamp. Deze heeft naast een normale stand ook een knipperende en een SOS stand. Hij is natuurlijk ook spatwaterdicht zodat je hem onder alle omstandigheden (behalve onderwater) kunt gebruiken.

De powerbank heeft twee USB ingangen en een micro USB ingang. Daarnaast krijg je er een kabel bij zodat je hem ook via het stopcontact kunt opladen. Al met al dus een super handige gadget om bij je te hebben tijdens het kamperen of survivalen… of om in het dashboardkastje van je auto te hebben liggen voor het geval dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + twaalf =