Solar LED Lichtsnoer voor Buiten – 30 Lampions

Sfeervolle LED lampions die werken op zonne-energie.

Geniet tijdens de zomeravonden van een sprookjesachtige sfeer in je tuin met deze solar LED lichtslinger. De 30 sfeervolle lampions werken op duurzame zonne-energie. Zet het zonnepaneel op een plek waar het overdag veel zonlicht kan opvangen en je kunt ’s avonds urenlang genieten van deze gezellige lichtbolletjes.

Geweldige sfeermaker in je tuin of bij je terras. Je kunt de slinger aan bomen, struiken, je schutting, boven je terras of aan de dakgoot hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De lichtslinger werkt met een schakelaar. Je bepaalt dus zelf wanneer je hem aanzet. Je kunt hierbij kiezen uit twee standen: knipperen of continue verlichting.

Het zonnepaneel, de kabel en de LED-lampen hebben beschermingsgraad IP44. Hierdoor zijn ze bestand tegen regen en kun je de lichtslang ook bij slecht weer gewoon buiten laten hangen. Je krijgt bij het LED snoer ook een grondpen geleverd zodat je het ook in de grond kunt bevestigen.

Meer solar LED lichtsnoeren voor buiten


J-Pro 50 Solar LED 7M Cristal Partyverlichting op ZONNE-ENERGIE - WATERDICHT en WEERBESTENDIG - +8 standen

50 Solar LED 7M Cristal Partyverlichting op ZONNE-ENERGIE – WATERDICHT en WEERBESTENDIG – +8 standen

Deze solar LED lichtslinger is ideaal voor een gezellige levendige sfeer in je tuin of huis. Solar is de toekomst. Het is milieuvriendelijk, kost niets aan elektriciteit en brandt het hele jaar door. Je hoeft deze lampjes ook niet zelf aan uit te zetten… dat doen ze namelijk gewoon vanzelf zodra het donker wordt. De 50 duurzame LED lichtjes zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn niet alleen heel stevig gebouwd maar ook volledig weerbestendig! Zo creëer je waar je maar wil een gezellige sfeer: buiten in de tuin, op je terras, in de woonkamer, de badkamer, je slaapkamer of in een boom, stuik of heg . Je hebt geen stopcontact nodig want de zon doet het werk! Zorg ervoor dat het zonnepaneeltje een plaats heeft waar het zonlicht kan absorberen en dat omzetten tot wel 8 uur lang sfeervolle verlichting. Bekijk op bol.com


 

Licht Slinger LED 50 Stuks - Lichtslinger op Zonne-energie - Buiten Verlichting

Licht Slinger LED 50 Stuks – Lichtslinger op Zonne-energie – Buiten Verlichting

Lichtslinger bestaande uit 50 LED lampen voor in de tuin. Deze lichtslinger is op zonne-energie. Bekijk op bol.com


Ranex Bulbo - Buitenlamp op zonne energie met sensor/bewegingsmelder - 10 lichts - L 2400 mm - Multicolor

Buitenlamp op zonne energie met sensor/bewegingsmelder – 10 lichts – L 2400 mm – Multicolor

Vind je die standaard warm-witte verlichting té eentonig en wil je wat meer kleur in je tuin? Deze gekleurde LED slinger geeft en al gezelligheid in je tuin! Deze sfeermakers toveren je tuin in een handomdraai om tot een spectaculaire partylocatie! Perfect geschikt om in je tuin te gebruiken. De lichtslinger is namelijk voorzien van solar-sensor waardoor al het gewonnen zonlicht zal worden omgezet in energie om de verlichting te voeden. Hartstikke handig, duurzaam en ook nog eens een feest om te zien! Veiligheidsklasse: [IP44] Spatwaterdicht Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − negen =