Solar-Dynamo Oplaadbare Radio – Zaklamp – Oplader

POWERplus Lynx - solar/dynamo/USB oplaadbare AM/FM radio met LED lamp die ook als oplader voor je mobiele telefoon kan dienen.

Ben je op een locatie zonder elektra en wil je toch kunnen genieten van een muziekje, het nieuws luisteren of je telefoon kunnen opladen? De POWERplus Lynx is een solar en dynamo AM / FM radio die oplaadbaar is via de ingebouwde zonne-cel, dynamo of door middel van de bijgeleverd USB kabel.

De Lynx heeft ook een ingebouwde LED zaklamp en kan ook als noodlader fungeren voor het opladen van je mobiele telefoon. Daarnaast is hij voorzien van een klok met alarmfunctie. Zowel de radio als de klok worden weergegeven via een handig LCD display met blauwe backlight zodat ze ook in het donker makkelijk te zien/bedienen zijn.

Zijn afmetingen van 15,8 x 7,5 x 5,3 cm maken de POWERplus Lynx erg compact. Zo kun je hem super makkelijk overal mee naartoe nemen… ook als je maar beperkte ruimte hebt in je rugzak.

Een super handige, multifunctionele gadget voor op vakantie, tijdens een trektocht of op andere momenten dat een stopcontact geen optie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =