Smart Home Alarmsysteem – Alles In Één Box

smart-home-alarmsysteem-alles-in-een-gigaset

Je huis beveiligen zodat je altijd en overal weet wat er om en in je woning gebeurt? Met deze ‘All you Need Box’ van Gigaset haal je een compleet Smart Home alarmsysteem in huis. Hij bevat alles wat je nodig hebt voor een slim en veilig huis.

Via je smartphone stream je de camera en krijg je meldingen als een van de sensoren beweging detecteer. Zonder abonnement kun je ook tot 30 seconden beelden opnemen.

Alle onderdelen van dit Gigaset Alarmsysteem kunnen met elkaar samenwerken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen dat de camera op de opname stand springt zodra de bewegingsmelder een beweging registreert. Zo heb je de dief duidelijk op videobeeld staan. De infraroodfunctie van de camera zorgt ervoor dat je dag en nacht, altijd en overal haarscherp beeld hebt.

Alle onderdelen van het alarmsysteem zijn zonder schroeven of boren te installeren. Dat maakt het beveiligen van je huis een stuk eenvoudiger.

Je kunt het systeem ook makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een een watersensor en rookmelder. Deze geven meteen door (via het alarm in de melder en op uw smartphone) als er waterlekkage of brand is in je huis.

Deze All You Need Box bestaat uit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =