Slaaprobot – Slaaphulp Voor Een Perfecte Nachtrust

somnox-slaaprobot-slaaphulp

Deze slaaprobot van Somnox is de eerste slaaphulp die, met behulp van intelligente technologie, je lichaam en geest helpt kalmeren voor het slapengaan. De Slaaprobot doet dit met behulp van een aantal effectieve functies zoals ademhalingsregulering, rustgevende muziek en geborgenheid. Zo val je sneller in slaap, slaap je dieper en word je frisser en uitgeruster wakker.

Ontspannen ademhaling

Studies tonen aan dat je ademhaling een belangrijke rol speelt bij het in slaap komen. Rustig ademen helpt om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De Somnox slaaprobot simuleert een specifiek, langzaam ademhalingsritme dat ideaal is om te ontspannen.

Door de Slaaprobot vast te houden, synchroniseer je jouw ademhaling automatisch met die van de Slaaprobot. Op die manier vertraagd jouw ademhaling, met als gevolg dat je je ontspant, kalmer wordt en makkelijker in slaap valt.

Naast een ontspannen lichaam brengt dit ook rust in je hoofd. Malende gedachten zijn een van de belangrijkste veroorzakers van slapeloosheid. Door je aandacht te focussen op de ademhaling van de slaaprobot ben je minder bezig met je eigen (stress veroorzakende) gedachten. Zo komt je hoofd tot rust en val je sneller in slaap.

Ontspannende geluiden

Onderzoek toont aan dat rustgevende geluiden of langzame muziek helpen bij het verminderen van stress en je beter helpen ontspannen. De Somnox Slaaprobot kan elk geluid afspelen wat je maar wilt. Hij beschikt over een aantal vooraf ingestelde opties (zoals een hartslag, slaapliedje of begeleide meditatie). Je kunt ook je eigen rustgevende geluiden of muziek uploaden. Zodra je slaapt stoppen geluiden en muziek automatisch.

Geborgenheid en genegenheid

De zachte materialen waarvan de slaaprobot is gemaakt en de ergonomische vorm zorgen voor een comfortabel en veilig gevoel wanneer je hem tegen je lichaam houdt. Het is bijna alsof je knuffelt met een levend wezen.

Meer slaaphulpen en slaaprobots


Sleasy® - Sleep Easy - Slaaphulp - White Noise - Witte Ruis - Slaapproblemen - Slaapmuziek - Nachtlampje - Baby

Sleasy® – Sleep Easy – Slaaphulp – White Noise – Witte Ruis – Slaapproblemen – Slaapmuziek – Nachtlampje – Baby

Heb jij ook zo een moeite om in slaap te vallen en heb je genoeg van de slapeloze nachten? De Sleep Easy helpt je om sneller in slaap te vallen. Deze slaaphulp maakt onder andere gebruik van White Noise, een wetenschappelijk bewezen geluid dat je helpt om te ontspannen en sneller in slaap te vallen! Daarnaast is deze Slaaphulp uitgerust met 8 andere geluiden en een ‘Breathing Light’. Dit is een speciaal ontwikkeld blauw licht dat je helpt jouw ademhaling aan te passen aan de snelheid van het licht om zo dieper te ontspannen. Je ademhaling  wordt rustiger zonder dat je er bij na denkt en je valt sneller in slaap, slaapt dieper en wordt frisser en beter uitgerust wakker.  Bekijk op bol.com


Philips Somneo HF3654/01 - Sleep & Wake-Up Light

Philips Somneo HF3654/01 – Sleep & Wake-Up Light – Slaaphulp

De Somneo HF3654/01 met RelaxBreath-functie van Philips, is speciaal ontworpen om je te helpen ontspannen, beter te slapen en energieker wakker te worden. Opstaan wordt een stuk prettiger. Het licht wordt vóór je wektijd geleidelijk steeds sterker. Dit simuleert het opkomen van de zon, waardoor je op een natuurlijke en rustige manier wakker wordt. Je hoeft dus nooit meer ruw uit je slaap te worden gerukt door een alarm dat plotseling afgaat. Terwijl het licht helderder wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke wekgeluid ervoor dat je helemaal wakker wordt en met meer energie en frisse moed aan je dag kunt beginnen. Naast prettiger wakker worden, helpt de Somneo HF3654/01 door middel van de RelaxBreath functie ook met in slaap vallen. Dit doet hij door met lampjes je ademhaling te begeleiden.  Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 10 =