SkyShark Experience

SkyShark Experience - Ervaar hoe het is om een haai te zijn.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het voelt om een haai te zijn? Of ben je een echte waterrat en wel je eens iets anders dan zwemmen of een bootje huren? Dan voel jij je met deze SkyShark Experience ongetwijfeld als een vis in het water! Ook adrenalinejuknies en liefhebbers van achtbanen zullen deze bijzondere belevenis niet willen missen.

Als een haai door het water… maar dan sneller

De SkyShark is een soort combinatie van een duikboot, een powerboot en een straaljager. Hij gaat binnen 4 seconden van 0 naar 100 km per uur. Hij duikt onderwater, maakt duizelingwekkende bochten waarbij je door de G-krachten in je stoel wordt gedrukt en kan sprongen maken tot wel 6 meter hoog. Net een achtbaan… maar dan zonder rails. De ervaren piloot laat jouw tijdens de SkyShark Experience zien wat deze haai allemaal kan!

Droog en lekker warm genieten van de g-krachten

Met zijn afgesloten en verwarmde cockpit zit je er zelfs tijdens een winterse toch warmpjes bij in de SkyShark. In tegenstelling tot veel andere activiteiten op of in het water blijft je kleding ook lekker droog. Door de ramen in de cockpit kun je goed om je heen kijken tijdens de tocht.

De SkyShark Experience duurt ongeveer 15 minuten en is wat intensiteit bereft vergelijkbaar met een rit in een achtbaan. De minimun leeftijd is 6 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 11 =