Sfeervolle Balinese Vloerlamp

Balinese staande vloerlamp, bewerkt met takken, schelpen en bamboe.

Geef je interieur een sfeervol Indisch tintje met deze prachtige Balinese vloerlamp. De lichtdoorlatende stoffen zijkanten zijn kunstzinnig bewerkt met schelpen, bamboeplaatjes en takken. De gebogen vormen geven het geheel een aardse en organische uitstraling en maken de lamp een pareltje in je interieur. Een waar staaltje Balinees vakmanschap.

Als je de lamp aanzet zorgt de doorlichtende stof voor een prachtig schemereffect. De takken en schelpen voegen daar nog eens een speelse schaduwwerking aan toe. Het effect is een super sfeervolle verlichting.

De vloerlamp Bali is 99 cm hoog, 29 cm diep en 15 breed. Dit formaat maakt hem, waar je hem ook neerzet, een super mooie blikvanger in je woonkamer, gang of slaapkamer. Er past een E14 lamp in van maximaal 25 watt. Aan- en uitzetten doe je via de schakelaar aan de 170 cm kabel.

Wil je er helemaal iets bijzonders van maken dan kun je er ook nog een gekleurde Hue LED lamp in draaien. Je hebt dan een paar miljoen kleuren tot je beschikking waarmee je werkelijk magische verlichtingseffecten kunt creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 11 =