Segway Drift W1 E-Skates – Elektrische Inline Skates

Segway Drift W1 e-skates

Lekker skaten, maar dan zonder al die inspanning hoeven te doen om vooruit te komen? Of zoek je gewoon weer een nieuw, leuke en opvallende manier om jezelf te verplaatsen? Dan zijn de Segway Drift W1 e-skates wellicht iets voor jou. Met hun stabiele zelfbalancerende technologie zorgen ze ervoor dat je moeiteloos en stijlvol beweegt, zowel voorwaarts als achterwaarts.

Je kunt ze niet alleen gebruiken om met een maximum snelheid van 12 km per uur van A naar B te komen maar ook om (na enige oefening) allerlei vette trucs mee te doen. De antislipweerstand op de pads zorgen ervoor dat je stevig op de skates blijft staan en de banden zijn ontworpen voor optimale stabiliteit en grip op het wegdek. Daarnaast kun je de Drift e-skates, met hun totale gewicht van slechts 7 kg makkelijk overal mee naartoe nemen. Met volle accu kun je ongeveer 45 minuten rijden met deze e-skates. De oplaadtijd voor een lege accu is ongeveer 3 uur.

De voor- en achter sfeerverlichting, die je zelf op 3 manieren kunt instellen, zorgt ervoor dat je altijd opvalt op je Segway Drift skates. Verder zijn de skates voorzien van voor- en achterbumpers om beschadiging te voorkomen. Het slimme batterij management systeem zorgt ervoor dat je nooit onnodig batterijvermogen verspilt en dat de batterij nooit oververhit raakt.

Naast het elektrische skateboard en het hoverboard zijn deze Segway Drift e-skates weer een van de vele nieuwe en originele voertuigen die steeds meer het straatbeeld gaan beheersen. Net als de meeste van deze nieuwe e-voertuigen mogen ook deze e-skates echter officieel in Nederland nog niet op de weg.

Liever e-skates die vast zitten aan je voeten? Probeer dan de Turbo Jetts van Razor. Deze bevestig je eenvoudig aan je gewone schoenen met behulp van een band.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =