Schaap Toiletrolhouder – Leuke Eye-Catcher Op Je Toilet

Toiletrol houder in de vorm van een schattig schaapje met 7 toiletrollen op zijn rug.

Deze schaap toiletrolhouder is een super leuke blikvanger op je toilet. Het schattige metalen schaapje draagt tot 7 rollen wc-papier. Zo ben je er van verzekerd dat je nooit zonder komt te zitten! De rollen maken het schaapje ook compleet. Ze vormen namelijk de ‘wollen’ vacht van het beestje. Het geheel ziet er erg grappig uit. Je wordt er gegarandeerd blij van iedere keer de je jouw toilet binnen wandelt.

De schaap-vormige wc-papierhouder wordt volledig gemonteerd geleverd en kan meteen in gebruik genomen worden. Het beestje is van zwart metaal, heeft een afmeting van 55cm lang, 25cm breed, 10cm diep en weegt ongeveer 0,8 kg.

De schaap toiletrolhouder is niet alleen erg leuk om je eigen toilet mee op te vrolijken, maar ook als grappig cadeautje of originele housewarming gift.


Schaap toiletrolhouder - wandmontage

Schaap toiletrolhouder – wandmontage

Heb je geen plek voor het staande schaap in je toiletruimte? Dan is er ook dit hangende exemplaar. Met een paar schroeven bevestig je het aan de muur.

Net als staande schaapje biedt ook deze hangende variant ruimte voor 7 toiletrollen. Als je geen zin hebt om te boren kun je deze toiletrolhouder daar ook op een plank of rand in je toilet zetten. Bekijk op amazon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =