Running Belt – Hardloop Riem Met Smartphone Houder

running-belt-hardloop-riem-met-smart-phone-houder

Je wilt tijdens de workout natuurlijk je smartphone meenemen zodat je bereikbaar blijft en zodat je gebruik kunt maken van speciale apps die je hardloopprestaties (afstand, snelheid, hartslag, verbrande calorieën) meten en bijhouden. Wat je echter niet wilt is hem tijdens je hele training vast te moeten houden of, erger nog… dat hij tijdens het lopen uit je zak valt! Met deze handige running belt met smartphone houder voorkom je dat risico.

Deze hardloop riem is zeer gemakkelijk in gebruik. Bevestig de band eenvoudig om je heupen, stop je telefoon erin en je bent klaar om te trainen. Het transparante venster zorgt ervoor dat je touchscreen goed zichtbaar en bedienbaar blijft tijdens je workout zodat je moeiteloos van je apps/trackers gebruik kunt maken.

Je kunt je telefoon op twee manieren in de heupband plaatsen zodat zowel links- als rechtshandigen handig gebruik kunnen maken van het scherm. Verder blijven ook alle poorten en knoppen van je telefoon geheel bruikbaar. De running belt heeft ook een handig zakje dat geschikt is voor bijvoorbeeld het wegstoppen van je sleutel. Het geïntegreerde flapje zorgt ervoor dat je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten zodat het tijden het rennen niet in de weg zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =