Ringwerp Drankspelletje – Ring Gooien met “Benefits”

Ringwerp drankspelletje - Snel tweepersoons drankspel waarbij focus en motoriek een "must" zijn.

Dit ringwerp drankspelletje is een super leuke manier om je door jouw drankvoorraad heen te werken. Het combineert diverse eigenschappen die, naarmate je langer speelt, steeds minder aanwezig zullen zijn… zoals motoriek, focus en snelheid.

Het spel bestaat uit een T-vormig houten standaard met aan de uiteinden twee touwtjes met ringetjes. Daarnaast is er een plankje met 5 gaatjes en een bijbehorend houten pinnetje.

Regels van het ringwerp drankspel

De regels van deze Ring Toss Drinking Game zijn eenvoudig. Je speelt met twee personen. Je begint met het pinnetje in het middelste gat van het plankje. Het doel is om jouw ringetje zo snel mogelijk om het haakje te werpen. Iedere keer dat je raakt verschuif je het pinnetje één gaatje naar je tegenstander. Staat het pinnetje in het laatste gat en raak je nog een keer? Dan moet je tegenstander een shot nemen.

Snelle montage – makkelijk meenemen

Het ring gooi drankspel is binnen een paar minuten gemonteerd en klaar voor gebruik. Na gebruik kun je het weer compact opbergen. Je kunt het dus ook makkelijk meenemen op vakantie, het strand of een feestje.

Het feit dat alle onderdelen (behalve de touwtjes en ringetjes) van mooi afgewerkt hout zijn gemaakt geeft dit ringwerp drankspel een charmante “pub” uitstraling. Het spel wordt geleverd inclusief twee shotglaasjes. Jij hoeft dus alleen nog maar voor de drank te zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 14 =