Rijdende Koffer – Vervoert Jou én Je Bagage

Airwheel SE3 rijdende koffer met verwijderbare powerbank.

Met deze Airwheel SE3 rijdende koffer hoef je nooit meer enorme afstanden met je koffer te lopen zeulen. Hij heeft namelijk een ingebouwde elektromotor waarmee hij zowel jou als je bagage naar je gewenste bestemming brengt. Hij heeft een bereik van ongeveer 6 km en behaalt een snelheid tot 10 km per uur.

Rijden op je koffer

Met een druk op de knop schuift het in hoogte verstelbare stuur naar buiten en verander je de Airwheel SE3 van ‘koffer modus’ naar ‘scooter modus’. De elektrische rem werkt via een knop op het stuur. Druk deze twee keer in en je kunt ook achteruit rijden. Overigens heeft de SE3 ook een uitschuifbaar handvat zodat je hem gewoon als rolkoffer kunt gebruiken.

De Airwheel rijdende koffer is gemaakt van ‘Aviation grade’ aluminium. Hij is voorzien van een kleine en vervangbare 37V lithium batterij die makkelijk te (de)monteren is. Door gebruik te maken van een extra batterij kun je de actieradius van de koffer eenvoudig verdubbelen. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur.

Beveiliging

De Airwheel SE3 rijdende koffer is voorzien van een TSA (Transportation Security Administration) goedgekeurd gecodeerd slot. Dit werkt met vingerafdruk herkenning of een door jou ingestelde code. Via de bijbehorende app kun je ook een alarm instellen. Zo kan niemand er zomaar met je koffer vandoor zonder dat je het weet.

De koffer is ook voorzien van ingebouwde LED verlichting. Ziet er niet alleen heel chique uit in het donker maar zorgt er ook voor dat je gezien wordt.

Powerbank en muziek onderweg

Genieten van een muziekje onderweg? Geen probleem! De Airwheel SE3 rijdende koffer is namelijk voorzien van een ingebouwde Bleutooth speaker zodat je via je telefoon je favoriete playlist kunt beluisteren op weg naar je bestemming.

Als je op reis gaat heb je minimaal een smartphone bij je, maar waarschijnlijk ook een tablet of laptop. De SE3 is uitgerust met een verwijderbare powerbank USB-oplaadpoort zodat je tijdens de reis eenvoudig je elektrische apparaten kunt opladen.

Opbergruimte

Rijden, muziek en oplaadcapaciteit zijn natuurlijk leuk. Het hele doel van een koffer is echter om je bagage netjes en veilig van A naar B te brengen. De SE3 rijdende koffer heeft een ruime inhoud van 29,3L. Dit is voldoende ruimte om al je benodigdheden voor een weekendje weg of zakenreis kwijt te kunnen.

De koffer opent aan de zijkant zodat je makkelijk bij je spullen kunt. Verder heeft de koffer verschillende vakken zodat je je bagage beter kunt organiseren.

Afmetingen SE3 rijdende koffer

De afmetingen van de SE3 zijn 62,9 x 36,5 x 82,6 cm. Zijn netto gewicht (inclusief batterij) is 14,5 kg. Hoewel de Airwheel SE3 te groot is om als handbagage mee te nemen is er ook een mini versie (38,5 x 25 x 57,5 cm) die dat in veel gevallen wel mag. Dit kan echter verschillen per luchtvaartmaatschappij. Vind je het niet erg om zelf te lopen maar heb je geen zin om je koffer te sjouwen? Dan is er ook de Airwheel SR5. Deze slimme zelfrijdende koffer vervoert je bagage zodat jij je handen vrij houdt voor andere dingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =