Richtingaanwijzer voor je Fiets

Handige richtingaanwijzer voor op de fiets. Zo hoef je niet meer je arm uit te steken en kun je je beter op de weg concentreren tijdens het afslaan.

De IGGI Signal Pod is een draadloze richtingaanwijzer voor op de fiets. Zo hoef je voortaan niet meer je arm uit te steken om richting aan te geven en kun je je beter op de weg concentreren tijdens het afslaan.

De IGGI Signal Pod zendt de signalen draadloos van de controle-eenheid aan je stuur naar de LED richtingaanwijzer onder je zadel. Hij is zeer eenvoudig te monteren. Je schroeft met behulp van de bijgeleverde bevestigingsbeugels de controle eenheid (met de knopjes) aan je stuur en de richtingaanwijzer aan je zadelpen. De bevestigingsbeugel past om een zadelpen van 27,2 mm – 31,6 mm.

Deze fiets richtingaanwijzer werkt op een 433.98MHz radiofrequentie en heeft een bereik van maximaal 3 meter. Het apparaat werkt op 3 AA-batterijen. Handige gadget voor iedereen die regelmatig op de fiets zit. Maakt het verkeer weer net een stukje veiliger voor jezelf en je medemens. Ook heel goed te combineren met oplaadbare fietsverlichting voor extra veiligheid op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 12 =